Wow ιστορία χρυσό

Οι πωλήσεις του χρυσού στο World of Warcraft (ή WoW Gold, η οποία είναι ταχύτερη δηλαδή) άρχισε αμέσως μετά το παιχνίδι κυκλοφόρησε. Εδώ, σε http://www.wowgoldgr.com/ θα σας δώσει μια περίληψη του τι είχε συμβεί με την αγορά από τότε. Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους του παιχνιδιού, οι πωλήσεις ήταν κοινή πρακτική επειδή ήταν σχετικά εύκολο να συσσωρεύουν το χρυσό και ήταν γρήγορη και ανώδυνη για τη μεταφορά του χρυσού σε έναν άλλο παίκτη, μέσω του ταχυδρομικού συστήματος στο παιχνίδι. Μεγάλα αγροκτήματα wow χρυσό, ή εργοστάσια-κάτεργα όπως επίσης ονομάζεται, άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορες ασιατικές χώρες, αλλά κυρίως στην Κίνα. Σε μια τέτοια καταπληκτική επιτυχία εκμετάλλευση χρυσού, αρκετές δεκάδες νέοι παίζουν World of Warcraft για το μόνο λόγο της αποθησαύριση του χρυσού. Κάνουν αυτό για έναν μισθό μόλις $ 0,50 ανά ώρα. Πολλοί επιχειρηματίες από τη Δύση, επίσης, κινήθηκε προς διάφορες χώρες της Ασίας με σκοπό τη διαχείριση σκλαβοπάζαρο και να πωλήσει το χρυσό σε μια τιμή πολλές φορές υψηλότερο από αυτό που κοστολογούνται σε "παραγωγή" του.

Οι Γίγαντες του WoW Gold

Το μεγαλύτερο κατάστημα χρυσό wow ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα IGE. Η ιστοσελίδα αυτή έκανε πολλά λεφτά και διευθύνων σύμβουλος του είναι ευρέως γνωστό για να ταξιδέψει σε ένα ιδιωτικό τζετ – ακόμη και μετά τη χιονοθύελλα που ξεκίνησε την πρόληψη wow IGE πωλήσεις χρυσού. Blizzard έτρεξε στοχοθετημένα μέτρα κατά IGE και κατάφερε να διώξει τα περισσότερα από τους λογαριασμούς τους και τους πελάτες από το World of Warcraft. Η επιχείρηση ξεκίνησε άλλως, αλλά η εταιρεία ήταν δαπάνες ακόμα πολλά χρήματα (για θέματα όπως τα ιδιωτικά jets). Αυτό έκανε IGE πτώχευση και τώρα ανήκει και λειτουργεί από διαφορετικούς ανθρώπους.

IGE έχουν επίσης ένα καλό σύστημα θυγατρικών που καθιστά δυνατή για να κερδίσουν χρήματα συστήνοντας τις υπηρεσίες τους. Εμείς στο http://www.wowgoldgr.com/ χρησιμοποιούν επί του παρόντος και να συστήσει αυτό το σύστημα. Οι συνολικές πωλήσεις χρυσού WoW, ωστόσο, συνέχισαν να μειώνονται και δίνοντας χρυσό σε έναν πελάτη είναι τώρα πολύ πιο χρονοβόρα από τη στιγμή που πρέπει να πληρούν επάνω μέσα στο παιχνίδι. Οι πωλητές αναγκάζονται τώρα να έχουν μεγάλες ομάδες εργαζομένων που είναι συνδεδεμένος, ανά πάσα στιγμή, ώστε η διαχείριση των παραδόσεων, μέσω live chat σύστημα. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τόσο οι αγοραστές και πωλητές μπορεί να απαγορευθεί από Blizzard καθιστά λιγότερο ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την αγορά χρυσού wow.

Σύντομα θα πρέπει να αποσπούν μεγαλύτερο άρθρο για το IGE στις http://www.wowgoldgr.com/ – Η ιστορία της θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα πολλά ζητήματα που εμπλέκονται στην πώληση χρυσού WoW. αισθάνονται Πολλοί αγοραστές έμειναν εκτός επειδή δεν μπορούν να αναφέρουν τις απάτες στην Blizzard (ένας παίκτης που έρχονται σε επαφή Blizzard να καταγγέλλει μια wow απάτη χρυσό θα ήταν μόνο στον εαυτό του να απαγορευθεί επειδή είναι απαγορευμένο για να αγοράσει wow χρυσό), αλλά στην πραγματικότητα είναι δυνατόν για τους αγοραστές να ανακτήσουν τα χρήματά τους σε περίπτωση μη παράδοσης. Θα γράψω περισσότερα σχετικά με αυτό αργότερα.

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό για σας ως πελάτη να επιλέξει να αγοράσει από έναν πωλητή του χρυσού wow που είναι αξιόπιστη και έχει συμμετάσχει στην επιχείρηση και πολύ καιρό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να πάρετε το χρυσό σας γρήγορα χωρίς έχοντας Blizzard σας απαγόρευση. Οι πωλητές που προτείνουμε για http://www.wowgoldgr.com/ είναι όλα ασφαλή στη χρήση.